Resimlerle Tonguç

Tonguç iyileşti ama ağzındaki şişlikler nedeniyle bu seferde uyku uyuyamıyor. Gece uyanıyor ve sadece ağlıyor. Ne emzirmek ne sallamak ne de başka bir şey fayda etmiyor. Umarım tez zamanda oğlum da biz de bu diş sıkıntısından kurtulur rahat bir ohh çekeriz.


Tonguç öyle alıştı ki parka gitmeye annemin elinden tutup onu doğruca kapıya götürüyor, haydi kapıyı aç da gidelim der gibi :) Bu gün yine annem Tonguç'u parka götürmüş farklı olarak parkın yanındaki yeni açılan çocuk evine gitmişler. Çocukların uyku saatine rastladığı için Tonguç abi ve ablalarını görememiş ama öğretmenleriyle çok iyi kaynaşmış, oyunlar oynamış. Öğretmenler yarın tekrar istemişler Tonguç'u bu sefer abi ve ablalarıyla da tanıştırmak için.

Baba Tonguç'la öğretmenler gününe özel bir kaçamak yapıp Öğretmenlere özel hazırlanmış programa gittik. Programda benim uzun zamandır görmek istediğim Anadolu Ateşi vardı.. Ama malesef izleyemeden erkenden çıktık salondan :( Aklımız oğlumuzdayken kalamadık ama yine de başbaşa yürümüş, yürürken dinlenmiş biraz da nefes almış olduk.

Çatalıyla erişte yedi dün. O yedi biz alkışladık çok hoşuna gitti. Bardaktan süt içme çalışmaları da hız kazandı artık sütünü bardakta içiyor. Her gün mutlaka ayva ve elma yiyor ilginç olarak :)

Cevahir de özgürlüğünün keyfini çıkaran Tonguç artık bir çok şeyi kendi yapmak istiyor.



Ev hali :) yine bir şeyleri karıştırma çabası. Sırf bu yüzden koştururken yanağını kapıya çarptı geçenlerde ve yüzünde ince bir çizik oluştu. Allahtan çok canı yanmadı ağlamadı anlamadı. Ama izi baktıkça bizim içimizi sızlattı. Nazar boncuğu olarak taşıdığı izden şu an belli belirsiz bir iz duruyor ve Allah'a şükrediyoruz çocuklarımızı koruduğu için. Bu gibi durumlarda nedense aklıma hep sadaka zamanının gelip geçtiği gelir.

Geçen haftasonu sonunda Minik prensesimiz NEVA mızı görmeye gittik, Seyhan, Yıldız, ben ve tabi ki Oylum ve Tonguç'la.

Allah nazardan saklasın ve uzun ömür versin çok tatlı ve güzeldi Neva. Senem de oldukça iyi ve sağlıklı görünüyordu. Her şey için ona da tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum.

Tonguç Neva'nın oyuncaklarıyla oynarken kendinden geçti :) Sonra Senemin evini alt üst etti. Fotograf çerçeveleri yerlerini değiştirirken mutfaktan ne ara aldığını anlamadığımız tuzlar salonda uçuşa geçti ve daha neler neler.. 1 dakika yerinde oturmadı.

3 nün aynı karede fotografı olsun istedik ama malesef başarılı olamadık.




Prenses Oylum ve Tonguç. İkisinin yüzünden anlaşılıyor herhalde nasıl oldukları :))



Bakar mısınız şu tatlılığa Maşallah...




Kumandayı eline geçirmiş bilmiş bilmiş zap yapıyo :) Reklam canavarı


Bu arada özellikle bu fotografı koydum belki de farkedilmeyen bir ayrıntı mama sandalyesinin üzerindeki minder. Anneanne yüreği, üşümesinmiş poposu sıcak sıcak otursunmuş koltuğuna :))

Her gün istisnasız yediğimiz elma. İşte böyle yiyoruz :)



İshal günlerinden.. Kepekli Galeta yiyip diyet yapan Tonguç :)



İşte bunlarda onun dişleri.. Şarkı söylüyor fotografta :)


İş adamı göbeğimiz ve lüzumsuz bir şeyi daha ağzına sokup yemeğe çalışırken.

Vazgeçilmez oyuncakları arasında 1. sırada olan damacanayla her gün pilates yapıyor böyle :) ayaklarındaki de benim pembe çoraplar. Giydir diye tutturunca :)

Şimdi de dıgıdık dıgıdık oynuyoruz :) Spor bitti oyun başladı..


Kabuğunun soyulmasını bile bekleyemeyecek kadar sabırsızlanan Tonguç ayva yiyor :)



Tüm Öğretmen Arkadaşlarımın geçmiş Öğretmenler Gününü Kutlar, herkese mutlu mesut günler dilerim..

5 yorum:

  1. Anne ve Bebisi Says:

    Yavruuuum:) masallah ne kaar buyumuus:)) cok tatli olmus cooook :))

  2. aybike Says:

    Çok tatlı çoook maşallah sana Tonguç..
    Ailecek çok seviyoruz Hasan Erenin Tonguç abisini..

    sevgilerr..

  3. firdevs Says:

    :)) gobekli minnosu cookk cookk operim :)

    ben sarki soylerken fotosuna bayildim:))

  4. gül Says:

    Maşallah ne çok ilerlemeler ne çok yaşanmışlıklar birikiyor kısa sürede
    Ama Anadolu Ateşini seyretmeni isterdim çok geç başlamadı en azından oraya kadar gitmenin hakkını verseydin neyse senin de Öğretmenler günün kutlu olsun

  5. Betül KAVAL Says:

    canım Benim Ayveda yiyomuş Kocaman Öpücükler..

    İnşallah tez zamanda çıkar dişleri bizimkininde eli ağzından çıkmıyo..

    kocaman öpücükler..