Tadı gibi ambalajı bile mutlu etmeye yetiyor çikolatanın :) Zuhal teyzesi sağolsun evinden hiç eksik etmiyor bizim için..

Bu hafta ev gezmeleriyle dolu bir programımız oldu. Nedense hepsi üst üste geldi. Salı günü Okuldan arkadaşım Zuhal'e gittik. Sağolsun çok güzel ağırladı bizi. Tonguç önce şaşırdı, ağır abi takıldı sonra açılıp, hepsi bayanlardan oluşan ve hiç çocuğu olmayan misafirlerle teker teker kaynaşıp tek olmanın keyfini yaşadı tüm ilgiyi üstüne çekerken :)

En favori teyzemiz Saadet. Kocaman halka küpeleri, güleryüzlülüğü ve esprili tavırlarıyla bir harikaydı..
Tonguç, Saadeti severken :)

İlk dakikalar.. Ağır abi :) Bay Göbek :))

Baba Tonguç'u durakta bekleyen, gelince de omuzlarından inmeyen Mutlu Tonguç..



Çarşamba (dün) günü de Öğretmen arkadaşım Nihal'in 1. yaşını dolduran kızı Ceyda'nın doğum gününe gittik. Hem de ilk defa karşıya geçtik otobüsle, Üsküdar'a. Çok zor olmadı ama yine de pek sık yapılacak bir şey olmadığına karar verdim, hele de Baba Tonguç'suz. Birbirimizi özlemişiz çok iyi oldu bizim için. Gönlümüzü de Nihal'in hazırladıklarıyla gözümüzü ve midemizi de doyurduk sağolsun.
Ve bu günde iyi-kötü gün dostumuz Sevgili Canan Ablamıza gittik Oğlum ve Zuhal'le. Eve çok yakın olduğu için pek sorun yaşamadık. Sıcak samimi bir sohbetin ardından Tonguç'un uykusu geldiği için eve geldik.

Son 2 günün fotograflarını yükleyince ekleyeceğim şimdilik not düşüyorum.
Ve eklemeye fırsatım olmadığı için koyamadığım 20 Mayıs fotograflarım.
Okuldan Sevgili Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Özlem'e gittik. Yine bir çocuk buluşması oldu, boy boy yaş yaş çocukla. Ona da burdan tekrar teşekkür ediyoruz güzel ev sahipliği için..

Berrak Hanımın kızı İrem

Özlem Hanımın oğlu Yiğit ve Handan Hanımın kızı Elif

Nurhan Hanımın Kızları Gökçe ve Sude

Berrak Hanımın büyük kızı Ecem
Elif Tonguç'u çok seviyor.

Anneye ne gerek var Tonguç'u besleyen 4 melek olduktan sonra..

Rabbim! Sen bütün çocuklara hayırlı ömürler ver, onları iyi ve güzelden ayırma. Sen kimseyi sağlıkla, açlıkla ve kimsesizlikle sınama..
Rabbim! Sen bütün hamilelere hayırlı ve kolay doğum ver. Anneleri de bebekleri de hep mutlu et. Ve ayrıca Küçük Pıtırcık' ı aramıza gönderdiğin için sana şükürler olsun...

3 yorum:

  1. Kremali'nin annesi Says:

    Ah Ayca'cim, zaten her zaman guzel haberlerle gelirdin bu sefer bir de mujde eklemissin yazina. Pitircigin haberine cok ama cok sevindim. Insaallah kolay bir hamilelik ve dogum sonrasinda saglikla kucagina alir bebisini. Himmm, belki kendisi gibi sevimli bir kizi olurda bizim oglanlar siraya girer kapisinda:)

    Tonguc her zamanki gibi cok saglikli, cok neseli ve cok yakisikli maasallah. Ama sanki bu sefer biraz daha sik geldi gozume. Annesinin sectigi ilkbahar-yaz kreasyonu cok ama cok yakismis benim yakisikli yigenime. En cok da agir agbi pozundaki kahverengi/krem tonlardaki resmine bayildim. Cok yakismis ve onu sanki oldugundan daha da buyuk gostermis.

    Rabbim nazarlardan saklasin ve bu gunlerinizi aratmasin. Dostlarinizla gidip gelmeleriniz de daim olsun.

    Sevgiler,
    Ayse Sule

  2. gül Says:

    sık sık ev ve sokak gezmesi yapman çok hoşuma gidyor tam sevdiğim anne tipi
    tebrik ediyor devamını diliyorum
    Tonguç'un sosyalleşmesi için çok önemli çünkü...

  3. Esin Says:

    ayça,tonguçla otobüs yolculuğu çok zor olmuştur eminim,ben ömeri şöyle 10 dakka kucağıma alıp bir yere gitsem ,çok yoruluyorum.
    Hakikaten ilk etapta çok zevkle taşısamda sanki ömer taşıdıkca ağırlasıyor :))
    Annemle eminönüne geçmemeiz lazım tabii ömer ve bebek arabasını da alıcaz yanımıza .
    üsküdara oaradan da vapurla eminönüne geçicez,vapur kısmı kolay ,ama üsküdara giderken bebek arabasını nasıl götürücez diye düşünmekten hep erteliyoruz.
    tonguça maşşallah ,çok yakışıklı kremler de pek bir yakışmış..