Tatili bitirdik ve artik evimizdeyiz. 2 haftaligina gittigimiz Ordu da 1 ay kaldik. Esim ise istanbula dondu ve tekrar bizi almak icin geldi. Geldi hem de cok guzel bir suprizle. Is yerinden 1 hafta izinle. Biz de ne yapsak ne etsek dedik ve kafamizin estigince gezmeye devam ettik.

Ordudan sabah hareketle Tokata gectik. Liseden sira arkadasim simdilerde 2 cocuk annesi doc dr. Onu ve sevgili ailesini ziyeret ettik. Gonullerimiz costugu gibi hazirladiklari ziyafet sofrasiyla da midemizi  fazlasiyla hosnut ettiler bizi utandirdilar. Allah razi olsun.

tokattan sonra Kapadokya idi duragimiz Urgup Avanos ama ozellikle Goreme harikaydi. Goreme Acik hava muzesi gercekten gorulmeye degerdi. Fazlasiyla etkilenip rotamizi Konyaya cevirdik.

Mevlananin huzuruna Konyaya geldik. Dua ettik. Meram baglarini Alaattin tepesini gezdik. Yeni yapilmis cocuklarin hayran kaldigi 80binde devri alemi gezdik. Biraz nostalji cokca mutluluk ve huzunle  konyaya veda ettik.

Alanyaya mi gitsek ne yapsak diye dusunurken hic bir ortak noktamiz olmayan bir yasam tarzinin icine kendimizi sokmaktansa kultur turizmine devam edelim cocuklar guzel yurdumuzu tanisinlar istedik veee

Safranboluya geldik.
Safranboluda kristal teras ve meshur mencilis magarasina gittik. Safranbolu sokaklarinda tarihi kokladik. Samimi guzel insanlarla yemek yedik gece yarilarina uzayan sohbetler ettik gezdik de gezdik. Tatli hatiralarla Boluya gectik.

Bolu Golcuk milli parkina gidip kendimizi bir anda bir cennetin ortasinda buluverdik. Bisikletle gezdi baba ogul biz kiz kiza yuruyusler yapip bolca fotograf cektik.. Zaman durdu sanki tum kotu seyler silindi hafizamizdan bol oksijen bol mutluluk ve huzurla ayrildik ordan da.

ve sonundaaaaaa istanbula evimize geldik. Her yerin ayri guzelligi var ama insanin kendi evi gibisi yok. Gezmeye doyduk kismetse baska yaza baska sehirler gorelim. Simdi okul zamani.

Elifim bu yil anasinifina basliyacak. Cok heyecanliyiz. Insallah Rabbim basarilarla dolu bir okul hayati nasip eder.

fotograflar pc de ben tabletten ancak yazilari yazabiliyorum.  Insallah sonra fotogralari da koyarim.


Rabbim yavrularimizin emeklerini bosa cikarmasin. Iyi insanlar olsunlar insallah




0 yorum: