Tonguç Pazartesi ve Salı günleri okula gitmedi ateş yüzünden. Biz tam hastalığı geçti derken çıkan ateşle tekrar soldu yavrum.O halde okula yollamak istemedik o da bir güzel ağladı gidemediğinden. Şimdi öksürük dışında çok şükür iyi.

Cuma günü 2. hafta sonunda Öğretmenimiz ev ödeviyle uğurladı bizi okuldan. İlk ev ödevimiz olması dolayısı ile de hem heyecanlandık hem de çok hoşumuza gitti.
Ödev 1-
Kocaman yanında 1 yazan bir ayıcık vermiş öğretmenimiz sayıyı öğrenmek ve ayıcığı da boyamamız için. Bize çerelz geldi tabi :))
Ödev 2-
Siyah beyaz meyve resimleri içinden, kırmızı renkli meyveleri bulup, boyamamız istenmiş. Her ne kadar meyveleri yemese de tanıyor Kerata
Ödev 3-
Palyaço resmi üzerindeki Nokta birleştirme yaptı

Bu 3 ödev eğlenme öğrenme yanında ince motor becerileri için verilmiş anladığım kadarıyla. Benim çok hoşuma gitti. Çünkü kalemi tutuşu bile değişmeye başladı Tonguç'un

Ödev 4-
Aile bireylerinin olduğu bir resim pazartesi okula istenmiş. Bu gün alelacele bir fotografçı bulup bir foto bastırdık. Bilgisayar dışında neredeyse hiç fotografımız yok ve 4 ümüzün beraber olduğu bir resim hiç yok malesef.

Ödev 5-
Tonguç aile bireylerini tanıtan bir resim çizecek. Çizdi çizmesine de çok komik oldu :)

Ödev 6-
Öğretmenimiz okulda öğrendikleri şarkı ve tekerlemeleri yazıp göndermiş bize evde tekrar etme ödevi vermiş. Biz de bir kaç kere söyledik ama sürekli tekrar sıktı beyefendiyi bıraktık mecburen.

Ödev 7-
Son ödevimiz de aynaya beraber bakıp gözümüzün rengi yüzümüzün şekli vs. üzerine konuşmak tı :)

Zevkle yapıldı tüm ödevler.
3. Haftaya hazırız :)

Herkese bolca okumaca öğrenmece dileriz.

0 yorum: