Heyecanlı bir bekleyişle girdik Ramazan bayramına. Günler yaklaştıkça hepimizin içindeki heyecan da artmaya devam ediyor.
Bayramın 1. günü annem geldi hem çok mutlu olduk hem de benim yüküm hafifledi artık sabahları ya da gün içinde rahatça şekerleme yapabiliyorum Tonguçum beni uyandırmadan :))
Kapıya gelen bir kaç çocuğu saymazsak ne bayram ziyaretine gelen oldu ne de biz bir yerelere gidebildik. Hatta evde tatlımız bile olmadı . Ama ağzımızın tadı baklavadan da güzel çok şükür..

Tonguçum anneannesine sandığımdan daha çabuk alıştı. Bütün bir yıl babaannesine anneanne demişti şimdi de arada karıştırıp anneme babanne diyor :)

Kızımın hareketleri bir kaç gündür oldukça azaldı. Ona sakın çarşambaya kadar doğayım deme diyorum bakalım beni dinliyecek mi?

Bu gün babaannemizle telefonda konuştuk, kızımı rüyasında görmüş akça pakça ve aynı Tonguçun ilk doğduğu haline benziyormuş :) Rabbim sağlıklı ve hayırlı eylesin tek duam bu.

Herkese Mutlu Bayramlar

3 yorum:

  1. gunlukcugum Says:

    merhaba insallah cok kolay bir dogum olur size nacizane birkac tavsiyem olcak.doguma giderken karninizin sol ust tarafina ashabikehfin isimlerini arapca olarak yuvarlak halka olacak sekilde yazin.birde meryem suresini okuyun doguma gitmeden.ikinci dogumum hamdolsun cok kolay oldu.birde kizim kardesini ilk gormeye geldigindede ayagini gosterdik sonra yuzunu)oyle bir inanis var kiskanmaz diye ))sevgiler..

  2. siyap Says:

    inşallah sağlıkla doğar minik prenses,babaannenin rüyası da gerçek olur umarım çünkü tonguç'a benzerse gerçekten prenses gibi olur :))
    güzel haberlerini bekliyoruz...

  3. Ayça Says:

    Teşekkür ederim Rana tavsiyelerine uyucam inşallah :)

    Siyap cım Sağolasın :)