Seni Çok Seviyorum Annecim

Benim büyümeye hiç niyeti olmayan koca bebeğim kardeşini görünce neler yapıcak acaba?

Bazen oyunun en tatlı yerinde bazen bir çizgi film bitişinde ya da canı ne zaman isterse "annemmmm" ya da "anneciiimmm" diyerek koşar gelir kucağıma, sarılırdı bana. Onun sevgisini göstermesinin en abartılı şekliydi bu. Bazen de ben sorardım ona "beni seviyor musun?" diye. " seviyorum" der, "ne kadar" diye sorunca kocaman açıp kollarını gösterirdi sevgisinin büyüklüğünü.
Bu gün.. bu gün bana ilk defa sarılıp "seni çok seviyorum annecim" dedi o masum o sevgi dolu sesiyle. Allahım bu ne güzel bir duygu böyle. Oğlumun varlığına, Kulaklarımın sağlığına bir kez daha şükrettim bu gün.

Tonguç bir haftadır "bak anne bir kuş", "bir bardak" şeklinde nesnelerin başına 1 ekliyor :) Konuşurken yeni kelimeler bulması ya da konuşmasını sürekli ilerletmesi çok hoşuma gidiyor.
Bİr şey yapmamı istediğinde "... yapmak ister misin anne" diye soruşu, benim fikrimi önemsemesi beni mest ediyor :)

veeee güzel dileklerini dualarını esirgemeyen tüm dostlar, düşündüğünüz tüm iyilikler size 40 misliyle geri dönsün hepinizden Allah razı olsun..

2 yorum:

  1. YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) Says:

    İnanmıyorum inanamıyorum. Çok şaşırdım,senin adına çok sevindim; ikinci bir yavrunun gelişine.
    Allah sağlıkla sıhhatle geçen bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı tabi ki.

    İyi haberlerini alırız inşallah canım yakışıklıyı ve seni öpüyorum.

  2. muko Says:

    merhaba,ne kadar uzun zamn olmuş buralara gelmeyeli,şaştım kendime vede kızdım tonguç ne kadar çokk büyümüş maşllah onu en son bebek hallerinde hatırlıyorum sanki:(
    bebeğiniz hayırlı olsun inş,tonguçta yaşadığınız aşerme durumlarını inş bu bebekte yaşamazsınız...

    sevgilerrr