Annesine göre, Dünyanın en yakışıklı, en tatlı erkeği Tonguç. Annesi ne bakmaya doyabilir onu ne koklamaya..
İşte 2 yaşına sayılı günler kala Baba Tonguç'un iş arkadaşlarının Tonguç'a doğum günü hediyesi olarak aldıkları T shirt :) Oğluma çok yakıştı şimdiden giydik. Fotograf isteyenler için de özel poz verdik :)
Dün iftarda sediğimiz 3 arkadaşımızı ağırladık. Kalabalık olmayı özlemişiz doğrusu. Arkadaşımızın 4 yaşındaki oğlu da Tonguç'a arkadaşlık etti. Beraber geç saate (onlara göre) kadar tabiri caizse kudurdular. Hopla, zıpla, tırman, düş, kalk tüm artistik ve adrenalin dolu hareketler yapıldı hiç susmadan vır vır konuşuldu bu iki canavar tarafından :) Tonguç, "arkadaş"ı çok seviyor yaşı ne olursa olsun.
Tonguç un bizi yoran hallerine alışmış olsak da, 4 yaş çocuğunun bir başka zorluğuna bizzat şahit olduk dün akşam. Akla hayale gelmez sorular soran, cevaplarla tatmin olmayan ve müthiş hayal gücüyle hepimizi şaşırtan bir çocuk olacak mı acaba Tonguç da. Onun olmasında şüphem yok da biz ne yapıcaz bu durumda?
Soru : Allahın gözü, kulağı var mı ?
Soru : Elektrik nerden geliyor? Kesilince nereye gidiyor?
Sevgili uzman arkadaşlarım cevapları veriniz lütfen :) 4 yaş çocuğunun anlıyacağı dilden lütfen :)

Bu hallerini yakalamak kolay değil :) Yakalamışken tadını çıkarayım doyasıya bakarak..

Fotografta her ne kadar kötü çıksa da evimizin ve her kekin karıştırıcısı olan Tonguç bu gün de babasına kek yaparken yardımcı oldu :) Hareketliliğine aldanmayın çok da Maharetlidir benim oğlum :)


Ve son günlerin modası "terlik giyme" takıntısı. İlla ki büyük ve ses çıkaran olacak yoksa gerisi hiç makbul değil. Ses çıkara çıkara giyip bize de alt komşumuza da İllallah ettiriyor.
Alt komşuyla henüz tanışmadık gerçi tanışmaya da korkuyorum hatta itiraf deyim şikayet edecek diye de tanışmaya cesaret edemiyorum. Dün gelen arkadaşımız evlerin sesi geçirmediğini söyledi. Umarım doğrudur, tek umudum o :)

Şimdiden 24 numara ayakkabı giyiyor o da küçülmek üzere :) Bakalım büyüyünce kaç numara olacak ayaklar. Koca ayak Tonguç, Babasının terliklerini giyerken..

Not: Tonguç'un burnunu sinek ısırdı :) kızarıklığın sebebi bu :))
-----------------
Her zorluğu gideren sensin. Bir çıkış yolu ver Rabbim. Senin gücün her şeye yeter..

4 yorum:

  1. Anne ve Bebisi Says:

    Masallah :)
    Ayni yaslarda, ayni seyleri yapiyor bu veletler, kopya da cekmiyorlar birbirlerinden ama bu kadar mi genetik kodlama olur :)) Ses cikaran terlik takintisi, yatak ustunde hoplama kudurma :)) Koltuk tepesine cikip elde ne varsa odanin ortasina savurma donemi yaklasiyor haberiniz ola :)))

  2. YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) Says:

    Masumiyeti güzelliğini arttıran yakışıklı maviş...

    Burnunun ucuna nasıl kıyabilmiş hain sinek:(


    Kitap tavsiyen için teşekkürler.

  3. siyap Says:

    fotoğraflar harika (yani tonguç :))
    şu terlik modası 4-5 aydır bizde de çok revaçta,ha bu arada ceroş da şuan 23 giyiyor :) yaşıtları kızlar,hatta büyük olanlar bile anca 21 veya 22 giyiyor...

    sevgilerimle,yakışıklıya bol öpücükler...

  4. zeynep Says:

    Bu kadar mı yakışır beyaz renk bi delikanlıya:) Maşallah yakışıklıma.
    Halası da ister o miniş parmaklarla yapılan keklerden haberin ola:)