Tonguç Ne Demek Diyenlere!

Tonguç, Türklerde ilk doğan erkek çocuğa verilen isim, ilk çocuk anlamında.


Gözlerindeki ışıkla aydınlanıyorum..


Tatlı Oğlum, Rabbim seni sağlıklı ve hayırlı eylesin.. Seni çok seviyorum

5 yorum:

  1. pinar Says:

    sevgili ayça tonguç çok güzel tatlı bir delikanlı maşallahhh.ve bılıyormusun benim oğlumla inanılmayacak derecede benziyorlar hele bu ilk resimde gözler aynı mavi kaşlar sarı dudaklar,burun bu şekilde.siteyi açınca inanamadım biran emir'in yeni bir resmini kendi bloğuma ekledim sandım :))
    allah sana babasına tüm sevenlerine bağışlasın bu tatlı bebeği.bende izninle seni ekliyorum .çok memnun oldum tanıştığımıza...
    sevgiler

  2. Adsız Says:

    çok tatlı ya maşallah ısırabilir miyim:)

    sevgiler

  3. Adsız Says:

    Merhabalar sitenizi pınarım sayfasına yorumlarınızdan gördüm.Maşallah bebeğiniz çok tatlı benimde 2,5 aylık bebeğim var. Gördümki beninle aynı duyguları olan anneler varmış.. İşe başlamam gerekiyor sadece 2 haftam kaldı, bebeğim çok sık emiyor saatte bir ama memede en fazla 5 dakika kalıyor,şimdi iyi ama işe başladığımda ne olucak diye çok düşünüyorum.. Size gaz ilacınızın ismini sorucaktım, bizim ilacımız çok acı vermeye çekiniyoruz... bebeğinizle güzel günler dileğiyle...
    Özlem

  4. Ayça Says:

    Merhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :)
    özlemcim bizim kendi dr. muz metsil verdi onu birkaç gün kullandık tadına bayıldı tonguç. aşı için sağlık ocağına gittiğimde ordaki dr. zinco gaz giderici verdi. %100 doğalmış. o yüzden sonrasında hep onu kullandım. Biteli 15 gün oluyor ondan beri de hiç birini kullanmıyorum. tonguça emzik için metsil sürüyorum çok az.zaten normalde günde 3 öğün 8 damla kullanmak gerekiyor. fazla olmuyor yani. emziğe alıştırmak için birebir şekere sürmeye gerek kalmıyor :)

  5. Pınarın Kulubesi Says:

    Ah benim oğlum ne diye bana çekti gözlerin, babana çekseydi de Tonguç Kardeş gibi maviş maviş baksaydın. Bu renkli göz bambaşka, Maşallah. Darısı 2. bebeğe inşallah, ilkinde olmadı:)
    Duaya ek :
    Allah'ım sana şükürler olsun, yavrularımızı bize bağışla, onların acısını bize gösterme...