Uyanık Şirin Oğlum :)

Hafta sonu nedense canım bir şey yazmak istemedi. Evde 3 kişi olmanın tadına baktım da diyebilirim. Herşey yolunda merak etmeyin :)



Güzel bir hafta sonu geçirdi çekirdek ailemiz :) Baş başa oturdu, konuştu, eğlendi. Dışarda kar ve soğuk vardı hiç bir yere çıkamadı. Yine kestane- çekirdek -çay keyfi yaptı. Haftasonunun temizlik günü olduğunu atlamayıp temizlik yaptı. Tv izledi. Tatil demeyip iş için çalıştı. Tonguç'u sevdi. Tonguç'u öptü. Tonguç'u yıkadı. Tonguç la rahatlayıp Tonguç la yoruldu :)



Dün hava güzel olsaydı fotografçıya gidecektik ama hava çok soğuktu. Yavru kuşumuz üşütür diye gidemedik. Biz de kendimiz giyinip, süslenip kendi fotografımızı kendimiz çektik :) Baba Tonguç biraz yorulsa da kırmadı bizi sağolsun. Anne ve Tonguç, Baba Tonguç ve Tonguç sonra hepimiz üçümüz derken bol bol fotograf çekinip durduk :) Büyüyünce yakalayıp zor çekiniriz diye düşündük :) Güzel ve keyifli oldu. Ama en yakın zamanda Tonguç un daha orjinal resimleri için fotografçıya gitmeye karar verdik.

Tonguç'un doğduğundan bu güne, her gün en az bir tane fotografını çekiyorum. Büyüdüğünde her halini ayrıntılarıyla görebilecek. Sanırım şanslı bir çocuk :)

Ayrıca doğmadan önce ona alınan yatağın, yorganın, kıyafetlerinin, daha ne varsa ve doğumdan sonra ona gelen her hediyenin fotografını çektim. Biraz abattım mı :)

İnsanoğlu ne garip! daha bebekken şirinlik yapmayı biliyor. Parmaklarını emdiği için kızıyorum Tonguç'a bazen, hemen gözlerimin içine bakıp gülücüklerini konduruyor yanaklarına. Ona kızmıyayım diye. Ya da diyelim ki uyutmak için yatağına yatıracağım önce bir dudak büküyor ağlama moduna geçiyor, bakıyor ki olmuyor hemen hihiiiii diye başlıyor şirinliğe :)

Yüzüm de ne zaman bulutlar dolaşsa o yine güneş açtırıyor :)


Bundan böyle her yazının sonunda bir dua olacak. Dualara ekleme yapmak isteyenler yorum kısmına yazabilirler. Günün duasını da edelim madem :)

Rabbim! sen bizlere merhamet et.

Verdiğin bütün güzel nimetleri iki cihanda da ver.

Bizi sevdiklerimizden ayırma.

Kötü ne varsa bizden ve ailemizden uzak tut.

Sen bizi iyi insanlarla karşılaştır, iyi yola ilet.. Amin

8 yorum:

  1. Adsız Says:

    Fotoğralar süper olmuş:)
    Sevgiler

  2. Ayça Says:

    teşekkür ederim pıtırcık :) sayende..
    tekrar teşekkürler

  3. Anne ve Bebisi Says:

    Dualara amin diyelim:))
    O son fotodaki hirkanin rengi ne harika oyle yaa:)) Masallah:)

    Operim mavis gozluyu:)

  4. Ayça Says:

    Teşekkür ederiz..Bize hediye gelmişti. Turkuaz maviyi çok seviyoruz yatağımız da aynı renk :) mk ya da çok yakışır örsün annesi :)

  5. Mukadder Says:

    aminn diyerek dualarınızaa
    Rabbim kötü günlerini göstermesinn kocamann adam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş diyerekk çokk tatlı bir beişş bu der sözlerimi bağlarım:)

  6. Kuaybe Says:

    Canım oğlumun bloguna bir iki yorum bırakmıştın ama hem o sırada yoğun çalıştığım için hem de sonrasında arşivi kaldırma ve blogu şifreleme vs olduğu için unutmuşum iade-i ziyarete gelmeyi.. Bir sayfada yorumunu görünce hemen linke tıkladım..

    Esra gibi ben de o maviş hırkaya bayıldım.. Tabii içindeki mavişe de :)) Maşaallah çok ama çok güzel yaratılmış bir evladın var.. Rabbim sağlıkla size bağışlasın onu..

    Sık sık uğrarım inşaalah bundan sonra..

  7. Ayça Says:

    Teşşekür ederiz teyzeler.. Her zaman bekleriz hepinizi. Bizde sizleri sizlerin izin verdiği sürece her gün ziyaret ediyoruz..

  8. Adsız Says:

    selam bizde 3.ayımızı bitirceğiz 1 hafta sonra,önümüzdeki ay ek gıda olarak yoğurda başlarız dedi doktor,siz başladınızmı
    bide pnömokok yaptırdınmı
    maşalllah bebişin çok tatlı bizdede uyku düzeni yok bugün 5 ti uyudu öyle bakıyo bi ara ağlıyo sonra acıkıyo yiyo,altını değiştiriyoruz,gaz derken hop yine en başa sonra bi bakıyorum sabah olmuş tüm gün böyle,elma ve mandalina bende emdiriyorum doğrumu bilmem ama emiyo.
    işe dönme konusu bendede muamma,bende mali müşavirim,annem destek ama yinede nasıl olur yapabilirmiyim bilemiyorum,tabi şimdi evde kilitiz kış falan ama,yinede zor neyse çok karışık ldu galiba
    işte böyle onlarla hayat güzel,karışık,acemi,yalnız,kalabalık,tatlı......