Su kuşum benim dün banyo yaptı. Her şey iyi güzel keyifle giderken birden bir asabiyet bir asabiyet ne mazereti var anlamadık. Ayakta dolan dur, emzir, salla, pışpışla, altını havalandır, yok illa ağlıcam diye tuturdu. Gören de canını yakıyoruz sanacak. İnsanın içi acıyor ama yapacak bişey de yok. Naz yapası gelmiş oğlumuzun. Bizde nazlaya nazlaya nazlanası bir hal aldık ailecek gece yarılarına kadar.
Baba Tonguç işten geldi, o arada onda da bir kötü baş ağrısı. Babasıyla mı ilgilenieceğiz oğluyla mı hangisini memnun edeceğiz şaşırdım.. Bir pasta nelere kadir :) Tonguç'u babaya verip hemen pastabanla bir pasta yaptık çikolatalı Baba Tonguç yiyince ağsısı filan kalmadı :) Onunda nazlanası gelmiş meğerse. Babalı oğullu aynı günü bulmuşlar nazlanmak için. Tonguç büyüse de onu da bir pastayla mutlu etsek :)

Sabah da sanki gece hiç birşey olmamış gibi keyfi yerinde beyimizin. Gülücükler havada uçuşuyor, kapan mutlulukla coşuyor.

Oğlumuzun mızmızlanma ağlama krizi sonrası pozisyonu.. Totosuna pıt pıt vurunca rahatlıyor ve uyuyor. Bakalım bu gaz ne zaman rahat bırakacak oğlumuzu.

0 yorum: