Bir gülücükle değişir bütün işler :)

Yerim ben seni!

Bu gün Öğretmen ablalar ve teyzeler geldi. Her salı buluşma günümüz çok seviyoruz onlarla olmayı. Keşke her zaman biraraya gelsek. Dün büyük anneanne (benim anneannem) oğluşumuzu görmeye geldi çok da güzel bir takım getirmiş. Teşekkür ediyoruz ona da..



Tonguç bu gün pek huysuzdu. Ne kucakta ne yerde ne de her gün dinlediği şarkılarla huzur buldu. Uyusa biraz rahat edecek ama uyumamak için direniyor tatlı oğlum benim.. Artık şarkılara eşlik etmeye başladı. Mırıldanmaya başlıyor hemen müziği duyunca. Babasıyla her akşam gün değerlendirmesi yapıyor, "AUUUUUU" şimdilik en sevdiğimiz kelime onunla başlıyor cümlelere.. Elini ağzına götürüp gülümsemesi ise gerçekten mest ediyor bizi. Tükrük bezlerimiz de mola vermeden çalışıyor artık sürekli salya akıtıyoruz :) elini ağzına götürüp şapur şupur emiyor öyle lezzetli ki tadına doyamıyor ağzının suyu akıyor o yüzden :)



Bayramda uzun zamandır planlanan Selim dayı ile buluşma sonunda kesinleşti. Dayımızın 10 gün yıllık izni varmış. Onu Değerlendirip yeğenini görmek için istanbul'a geliyor. Eee kendisine benzediğini söyleyince dayanamadı tabi. İlk buluşma da bakalım Tonguç ne yapacak? Bayramda çoluk çombalak dolup taşacak evimiz. Kısmetse annem de gelecek. Yeğenlerim, yengem, abim, annem ve biz çekirdek aile güzel bir bayram geçireceğiz inşallah.

Bu gün misafirlerimiz olduğu için dışarı gidemedik. Hava çok soğuk değilse mutlaka dışarı çıkıp hava alıyoruz. Böylece hem gündüz uykusunu uyuyor hem de gece daha rahat uyuyor.

0 yorum: