Tonguç'um
İlk göz ağrım, ilk göz yaşım...
Seni kucağıma ilk verdikleri an bilsen neler hissettiğimi, şimdi her sarılışımda aynı hislerle kabarıyor yüreğim...
Anlatamıyorum ama SENİ ÇOK SEVİYORUM..

Yeni yaşın güzellikler ve mutluluklar getirsin sana. Seni Yaratana sonsuz kere şükürler olsun...


Elif'im
Gonca gülüm, Gökyüzüm, İpeğim,
Bakışına, gülüşüne, varlığına hayran kaldığım güzeller güzeli kızım..
Rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın. Ömrünü hayırlı kılsın...






15 Eylül itibariyle Elif 1 yaşına girdi. Nasıl tatlandı nasıl güzelleşti anlatamam. Zorla sevdiriyor kendini resmen. Yermek yerken nefis yapmalar,yeni birşeyler giydiğinde süzülüp laf beklemeler.. Çok can yakacak çok :) Henüz tam anlamıyla yürüyemese de her türlü yaramazlığı yapmak için yoğun çaba sarfediyor. Abiyle de arası gayet iyi. Hatıra kalsın diye Tonguç da olduğu gibi 1 yaş albümü yaptırdık kızımıza.

Tonguç'um ise pazartesi yeni yaşına girecek. Yeni yaş, yeni okul heyecanıyla karşılandı bu sefer. Ciddi ciddi okullu olduk biz.Okul alışverişimizi de yaptık çoktan ama tam anlamıyla tamamlanmıyormuş o fasıl onu anladık. Eksiği bitmiyor hiç. Kalemler, kıyafetler, oyun hamurları, tutkallar :)
Her şey iyi güzel deee, okulda yemek yemek ne olacak en mühim konu o benim için. Öğretmeni bir liste verdi o listede ne varsa o gün o okula götürülecek ve okulda o yenecek. içinde bir tane Tonguç un yediği bir şey olsa. Yok. Gerçekten yok. poğoça, domates, peynir,zeytin, börek vs. hiç birini ağzına sürmez beyefendi.
Sabah kahvaltıdan sonra bir şey yedirmeyi düşünmüyoruz aç kalınca belki yer diye. Gerçekten çok merak ediyorum. Ya yemeye başlıyacak ya da açlığından okuldan soğuyacak :))



Bu gün de Tonguç un yoğun ısrarlarıyla Dinozor müzesindeydik arkadaşı Halit Eymen'le beraber. Sinemadan dolayı biraz gergin gezdik aslında.Gideceklere duyrulur "7 yaşından küçükse çocuğunuz lütfen sinema bölümüne katılmayın"
Sinema salonuna bence kesinlikle 7+ yazılmalıydı.
Eylül de doğan herkese hayırlı bir ömür diliyorum..

1 yorum:

  1. siyap Says:

    nice güzel yaşlara...sağlıklı,uzun,mutlu ve başarılı ömürleri olur inşallah!
    sevgiler...