CEp not

2 gün önce akşam yemeğinin sonuna doğru babaannemiz yüksek sesle hıçkırdı. Elif önce anlamadı bakındıetrafına, bizde ona bakıp gülümserken Elif bu sefer başladı Babannenin taklidini yapıp hıçkırma numaralarına :) şimdi ne zaman hıçkırık sesi duysa göbeğini oynata oynata o da hıçkırık taklidi yapıyor. Daha bu yaşta bu böyle ilerde ne olucak kim bilir diyor büyükler :)
--------------
Anneye pek düşkünüz bu aralar.. Okuldan eve gelince Elifi almadan önce elimi yıkamak için lavobaya gidiyorum. Koparıyor kıyameti Elif "onu almadan gittiğim için" :) Yavrum hemen ağlayıp içleniyor, yürümeye başlayınca daha zor olacak sanıyorum özellikle işe giderken..

---------------

Tonguç bu gün parkta oynarken yerdeki 2 çiçeği koparıp bana verdi Anneler günün kutlu olsun dedi sonra :)) Ahhh ne güzel bir an dı. Sanıyorum o da büyüyor ve anlıyor her şeyi kendince yorumlayıp uyguluyor :)

----------------

Tonguç kulağıma neden iğne (küpe) taktığımı soruyor? :) ve
Gözlerime biraz kalem sürsem anında farkedip çıkarmamı istiyor. Öyle çirkin şeyleri sevmezmiş beyefendi öye diyor :)

-------------------

Ve arabalı yatak isteyip duruyor :) alsak mı acaba?

---------------

Elif artık bebek arabasında duruyor ve gezinmeyi çok seviyor :) Yaşasın! rahat etsin kollar :)

--------------

Rabbim bu günlerimizi aratmasın..

2 yorum:

  1. Reyhani Says:

    Büyük kuzucuk,artık şimdiden kendini büyük bir birey olmaya hazırlamaya başlamış :)))Ama bunun yanında duygusal yönü de ağır basmış..
    Küçük kuzuya bakın heleee..zamane çocukları artık böle oluyor sanırım herşeyi anında kapıveriyorlar hem şaşırtıcı hem de çook eğlenceli ve güzel :))))
    Rahatlamanıza çook sevindimm..
    Çoookkk sevgilerr yolluyorumm size kucuklarınızla birlikte...

  2. Pınarın Kulubesi Says:

    Elif tam bir pamuk şeker olmuş:)
    Hıçkırık numarasına çok güldüm :) şimdiden böyle bir şeyi farkedip taklit yapabiliyorsa ilerde ne olacak kim bilir gerçekten de:)