Dur-Mak Yok








Bu aralar uykusu iyice saptı. Gündüz uyumak istemiyor zorla uyutunca da 2-3 saat uyuyor, uyanmak bilmiyor. Geç kalkınca bu sefer de gece uykusu gelmiyor ve uyumamak için yine direniyor. Garip bir kısır döngü içine girdik dengeyi iyice bozduk. Gündüz uyutmasam bu sefer içim rahat etmiyor daha küçük diye. Bakalım napıcaz.

Bu gün mesaimizin ilk günü ve felaketti :) Babaannemiz Çanakkale de olduğu için beraber gittik Tonguç'la okula.Canım oğlum sağolsun beni hiç üzmedi :) demeyi çok isterdim. İlk gün ve hiç kimseyi tanımıyor olmamın verdiği yabancılık duygsunun yanında yapılan toplantıda Tonguç'un gülücükler içinde kimseyi umursamadan koşuşturup durması, kendince heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatmaya çalışması iki ayağımı bir pabuca sokmama neden oldu ter içinde kaldım. İlk günden kendimizi gösterdik :) Allah'tan yakışıklılığıyla herkese sevdiriyo kendini de bizde her seferinde kurtarıyoruz paçayı :)

Bu aralar kafamda çok şey var kitap okuyamıyorum sadece 2 şarkıyı dinleyip duruyorum. Takıntı haline gelen "Sevdim seni mabuduma canan diye sevdim" i dinliyor dinliyor dinliyorum bıkmadan usanmadan. Diğeri de Erkin Korayın komşu kızı. Ama Gripin süper söylemiş yeni versiyonunu dinliyorum. Konsere gitmek istiyorum aslında müthiş bir istek duyuyorum bunun için. Şöyle iç sesimi bile bastıracak güçte bangır bangır bir rock konseri olsa ya da ruhuma huzur veren bir ney dinletisi hiç fena olmazdı :) Kim bilir..

Rabbim! Ne güzelsin. Ne büyüksün.

3 yorum:

  1. Talha ile Eymen'in annesi Says:

    canım öncelikle geçmiş olsun.
    ikincisi gözün aydın tayinin için...
    o tatlılıkla kimse kızamamıştır eminim onun koşmalarına... maşaallah barekallah... sarı şeker...
    tonguçun annemmm diyişine bayıldım birebir duysak keşke...
    son olarak rabbim tonguça hayırlı, düzenli uykular nasip etsin...

  2. firdevs Says:

    ya ben buraya yorum yazarken hep ayni seyleri yaziyorum :) her zaman dedigim gibi , tonguc cookk tatlii :))))

    dusuk yapmissin , cok gecmis olsun .. okuyunca cok sasirdim .

  3. Sinem Says:

    Maşallah tonguça çok tatlı allah bağışlasın