Uçmaya hazırım Baba!

Hoooopppp uçuyorummmmm :)

Baba yaaa bunu hep yapsana ya çok eğlenceli :)

İşte yeniden başlıyoruzzzzz :) hihiiihiihih


Üçümüz içinde çok eğlenceli bir hafta sonuydu. Hele de geçen haftasonunu düşündükçe..
Dün hep beraber Taksim'e kadar yürüdük. Tonguçbey karşıdan gelen güneşe dayanamayıp gözlerini kısmaktan bir müddet sonra uyuyakaldı :)
Tonguç artık ele avuca gelebildiğinden, Baba Tonguç onu 2 gün boyunca evire çevire, harala gürele, sevdi, öptü, oyunlar oynadı. Mutluluktan içi içine sığmadı Tonguçbeyimizin de. O kadar etkilenmiş ki babayı ne zaman görse kahkaha atıyor artık :))
Hafta sonu evde Tonguç'la küçük bir defile de yaptık aldığımız yeni cicileri giydik çıkardık :) Aldıklarımızın çoğu 9-12 ay olmasına rağmen Tonguç'a neredeyse tam oldu ya da çok az büyük geldi. Resimdekiler, üst bücürük 6 ay, alt mother care 9-12 ay bu arada..
Bu kadar hızlı büyürken bebekler yeni kıyafetlere de hep ihtiyaç oluyor. Aranızda varsa alışveriş yapmayı düşüneneler bizden tavsiye, tam sırası. Hatta gelecek kış için bile alabilirsiniz en markalı :) ürünleri. Pazardan bile daha uygun. Lcw,mother care,best kids, bücürük bizim uğradıklarımız..
Maşallah oğlum çok güzel büyüyor, Rabbim daim eylesin..

3 yorum:

  1. AYSUN Says:

    Maşallah çok şeker bir bebek tonguç. Gözler saçlar harika. Eee Berk de şu an 18 aylık kıyafetleri giyiyor:)

  2. Ayça Says:

    Teşekkürler Aysun :)hoşgeldin ve tanıştığımıza memnun oldum..

  3. Pınarın Kulubesi Says:

    Can da aynı tutuştan keyif alıyor. En başta ben harala gürele sevmeye başladım oğlumu, dayanmak mümkün değil bu tontişlere